Prodaja stanova Ledine

Prodaja stanova Ledine

U srcu najlepšeg i najurbanijeg dela Ledina, tik uz novu crkvu Sv. Apostola Mateja, odaberite stambeni kompleks od preko 50.000 m², koji je deo vrhunske ponude firme Prelić Invest. Ovaj kompleks, sa planiranom infrastrukturom, nudi izuzetno visok standard života u harmoniji sa prirodom i savremenim urbanim sadržajima.

Odaberite Ledine za vaš porodični mir

Kada je reč o izboru mesta za porodični dom, Ledine se izdvajaju kao jedno od najpoželjnijih naselja u Beogradu. Raznolikost prednosti koje pruža ovo mirno predgrađe čini ga idealnim mestom za kupovinu nekretnine i stvaranje porodičnog doma. Ledine se ponose prijateljskom i zajedničkom atmosferom. Ovo naselje pruža osećaj sigurnosti i povezanosti, stvarajući idealno okruženje za porodični život. Zelene površine, pejzaži i svež vazduh doprinose osećaju spokoja i harmonije. Udaljenost od samo 15 minuta do centra Beograda omogućava vam da uživate u gradu kad god to poželite, a da se istovremeno povučete u miran porodični dom. Stanovi u novogradnji na Ledinama pružaju prelep pogled na Beograd, Savske mostove, Banovo brdo, Košutnjak, Avalu, Beograd na vodi, budući nacionalni stadion i Expo centar. Ova panoramska slika dodaje dodatnu vrednost životu na ovom području.

Prelić Invest i prodaja stanova Ledine

Prelić Invest, kao lider u prodaji nekretnina na ovim lokacijama, pruža pouzdanu podršku tokom procesa kupovine. Sa dugogodišnjim iskustvom i reputacijom, možete biti sigurni da ulažete u nekretninu koja će zadovoljiti vaše potrebe. Investicija u nekretnine na Ledinama pod okriljem Prelić Investa garantuje kvalitetnu gradnju i visoke standarde stanovanja. Svaki stan je pažljivo projektovan i opremljen vrhunskim materijalima, nudeći savremeni i komforan životni prostor.

Kompleks sa planiranom infrastrukturom

U ovom novoplaniranom kompleksu zgrada, izgrađenom uzimajući u obzir najnovije urbanističke trendove, očekuje vas jedinstvena kombinacija udobnosti i luksuza. Osim delimično izgrađene infrastrukture, poput asfaltiranih ulica širine 6 i 9 m, ulične rasvete, nove trafostanice i tri u izgradnji, kompleks obuhvata planirane sadržaje poput pošte, banke, supermarketa, restorana, apoteke, vrtića i uslužnih delatnosti. Sve ove pogodnosti doprinose tome da ovaj kompleks postane pravo malo gradsko carstvo, idealno za život.

Pozicioniranje i povezanost sa gradom – Novi Beograd na 5min!

Jedna od ključnih prednosti ovog kompleksa je odlična pozicija u neposrednoj blizini stajališta 7 linija gradskog prevoza. Na samo 5 minuta vožnje od Novog Beograda i 15 minuta od centra grada, ovo naselje nudi izuzetnu povezanost sa svim delovima Beograda. Takođe, blizina aerodroma i novog auto-puta dodatno olakšava vašu svakodnevnu mobilnost.

Kvalitetna novogradnja po meri vaših snova

Svaki stan u ovom kompleksu predstavlja inovaciju arhitektonskog stvaralaštva, projektovan od strane licenciranog biroa. Visoki arhitektonski kriterijumi postavljeni su kako bi se garantovala estetika, funkcionalnost i kvalitet svakog stana. Stanovi su prvoklasno odrađeni koristeći najkvalitetnije materijale, ugrađene po svim propisanim građevinskim standardima.

Nemačka PVC spoljna stolarija, vrhunska termoizolacija, fasada koja odiše elegancijom, unutrašnja stolarija od lakiranog medijapana sa širokom štok-lajsnom, hrastov parket, keramika prve klase iz Italije i Španije, EG sa mogućnošću paljenja, gašenja i upravljanja putem aplikacije, aluminijumski radijatori firme Global, prava termoizolovana sigurnosna ulazna vrata, video nadzor oko cele zgrade, video interfon u svakom stanu sa aplikacijom – samo su neki od detalja koji čine svaki stan oaze luksuza.

Prodaja stanova Ledine – Prilagođeno za svačiji ukus

Prelić Invest ima široku ponudu stanova u kompleksu na Ledinama, sa stambenim jedinicama od 29 do 115 m². Bez obzira tražite li prvi dom, prostrani stan za rastuću porodicu ili razmatrate investiciju sa sigurnim povratom, Prelić Invest ima pravi stan za vas. Pravi smo odabir za vas ukoliko vas interesuju:

· prodaja stanova Ledine

· prodaja stanova Surčin

· prodaja stanova Novi Beograd

Posetite nas i otkrijte vaš novi dom

Posetite naš prodajni centar na adresi Oplenačka 26 ili nas kontaktirajte putem telefona +381 66 2 66666 ili e-mail adrese prelicinvest@yahoo.com. Pronađite nekretninu koja odgovara vašim potrebama i željama, uživajte u pogodnostima savremene gradnje i zakoračite u svoj novi dom na najlepšem delu Ledina. Neka Prelić Invest bude vaš ključ do savršenstva u nekretninama.

Lokacija zgrada

Poslednje vesti

Compare listings

Compare