O nama

O nama

Prelić Invest d.o.o

Od 2000 .godine bavimo se uvozom i prodajom polovnih vozila što i dan danas radimo, a svoju delatnost smo proširili 2017 godine, gradnjom stambeno poslovnih objekata koje prodajemo i lokala koje izdajemo.

Od 2000. godine, „Auto plac Prelic“ je kao porodična firma prešao put od auto placa do kompanije čiji su proizvodi našli mesta u izgradnji stambeno poslovnih objekata u Beogradu, a prventstveno na Ledinama.

Posebna prednost našeg stambenog kompleksa je pozicija u okviru dela grada sa budućom snažno razvijenom infrastrukturom, koji već poseduje sve sadržaje neophodne za udoban život i koji će u narednom periodu dobiti mnogo novih novoizgrađenih infrastrukturnih objekata kao što su: Nacionalni stadion, EXPO Centar, budući sajam

Prodaja stanova na Ledinama, u okviru našeg stambenog kompleksa, podrazumeva prodaju potpuno novih stanova, kao i onih koji su još uvek u izgradnji. Dolaskom u naše prodajne kancelarije ili pozivom možete se raspitati koji su to stanovi u izgradnji dostupni i investirati novac u komfor za budućnost, a ujedno i Vašu investiciju za budušnost jer svakim danom Vaša buduća nekretnina će imati veću vrednost. Svaka naša zgrada poseduje energetski pasoš, koja služi kupcima za procenu stanja zgrade i budućih troškova koji zavise od energetskoj efikasnosti, kao i za opste povećanje kvaliteta gradnje.

U izgradnji se primenjuju provereni i prirodni materijali, pouzdana oprema i najsavremenije instalacije, a to je najbolje da se uverite na licu mesta. Sa ponosom Vam možemo reci da su svi naši ugrađeni materijali iz EU, osim video nadzora, interfona i sistema pametnih stanova (smart house) koji je Kineskog proizvođaca Hikvision.

Upoznajte naše agente

Naši prodavci će vam omogućiti da pažljivo sagledate sve aspekte pri odabiru stana, polako donosite odluke, razmotrite sve mogućnosti i sve prednosti onoga što želite kako biste doneli ispravnu odluku.

Lokacija zgrada

Poslednje vesti

Compare listings

Compare