Prodaja stanova Surčin

Prodaja stanova Surčin

Dobrodošli na stranicu gde se stvaraju domovi, gde se udobnost sreće sa kvalitetom gradnje, a svaki kvadratni metar postaje vaša oaza mira. Prelić Invest predstavlja ponudu prodaje stanova u Surčinu, pružajući raznovrsne opcije za kupce koji žele kvalitetan i udoban životni prostor.

Surčin – savršeno mesto za vaš novi dom

Surčin, sa svojim ruralnim šarmom i istovremenom blizinom glavnim gradom, postaje sve privlačniji izbor za one koji traže miran život uz lakoću pristupa svim potrebnim sadržajima. Kupovina stana u Surčinu sa Prelić Investom donosi niz benefita koji čine ovu odluku mudrim korakom. Ukoliko ste zainteresovani za prodaju stanova Surčin, nastavite da čitate.

Raznolika ponuda stanova: jednosobni, dvosobni, trosobni, višesobni

Neka vaša potraga za idealnim domom bude olakšana raznovrsnom ponudom stanova. Bez obzira da li tražite jednosobni stan, prostran dvosobni dom, udoban trosobni prostor ili luksuzni višesobni stan, naša ponuda će zadovoljiti različite potrebe i ukuse.

Investicija u komfor za budućnost

Stanovi u izgradnji naša su posebna ponuda za one koji žele investirati u svoju budućnost. Posetom našim prodajnim kancelarijama ili pozivom možete dobiti sve informacije o dostupnim stanovima u izgradnji. Ova vrsta investicije ne samo da obezbeđuje komfor za buduće stanare već i dugoročnu vrednost nekretnine. Ukoliko ste zainteresovani za konkretnu nekretnin iz naše ponude prodaja stanova Surčin, možete nam pisati i preko kontakt forme sajta.

Energetski pasoš za vašu bezbednost i efikasnost

Svaka naša zgrada poseduje energetski pasoš, pružajući kupcima transparentnost u vezi sa energetskom efikasnošću. Ovaj pasoš omogućava procenu stanja zgrade i budućih troškova, čime se podiže kvalitet gradnje i obezbeđuje smanjenje troškova održavanja tokom vremena.

Prodaja stanova Surčin – Prelić Invest

Kada je reč o našim projektima, postavljanje temelja na sigurnom terenu je imperativ. Imamo sve potrebne dozvole, uključujući i građevinsku dozvolu, kako bismo osigurali legalnost i transparentnost svakog koraka u procesu izgradnje.

· Kupovina direktno od investitora – bez posrednika i nepotrebnih troškova

Kod nas, kupovina stana je direktna veza između vas i investitora. To znači da izbegavate dodatne troškove posrednika i ostvarujete direktnu komunikaciju o svim detaljima i željama vezanim za vaš budući dom.

· Izuzetna lokacija – savršenstvo na dohvat ruke

Stambeni kompleks na najlepšem delu Ledina (Novi Surčin) prostire se na preko 50.000 m², sa trenutnom izgradnjom od 12.000 m². Ova atraktivna lokacija nudi blizinu sedam linija gradskog prevoza, svega 5 minuta udaljenosti od Novog Beograda i 15 minuta od centra grada.

· Infrastruktura i planirani urbani sadržaji – sve na jednom mestu

U okviru kompleksa se planira kompletna infrastruktura, uključujući poštu, banku, supermarket, restoran, apoteku, vrtić i druge uslužne delatnosti. Asfaltirane ulice širine 6 i 9 m, ulična rasveta, nova Trafostanica i brojni sadržaji doprinose udobnosti života.

· Kvalitetna gradnja i materijali – vaš dom kakav zaslužujete

Projekat je osmišljen od strane licenciranog biroa, garantujući visok arhitektonski kriterijum. Svaki stan je prvoklasno odrađen, koristeći proverene materijale u skladu sa svim građevinskim standardima. Od nemačke PVC stolarije do vrhunske fasade, svaki detalj je pažljivo planiran.

· Vlasništvo parking mesta – vaša pozicija, vaša sigurnost

U cenu stana je uključeno vlasništvo nad asfaltiranim numerisanim parking mestom. Parcela je u potpunosti u vlasništvu investitora, čime se garantuje da je pozicija vašeg parking mesta isključivo vaša. Postoji čak i opcija dokupa dodatnog parking mesta.

Mogućnost investicije za budućnost – vaša vrednost raste sa svakim danom

Investiranje u naše stanove ne predstavlja samo korak ka komfornom životu, već i pametnu investiciju za budućnost. Svaki dan vaša nekretnina će dobijati na vrednosti, obezbeđujući dugoročni prosperitet.

Kontaktirajte nas putem kontakt forme na sajtu

Za dodatne informacije, pitanja ili zakazivanje posete našim prodajnim kancelarijama, slobodno nas kontaktirajte putem kontakt forme dostupne na našem sajtu. Naš stručan tim stoji vam na raspolaganju kako biste pronašli idealan stan koji odgovara vašim potrebama.

Ostale lokacije u ponudi: Ledine i Novi Beograd

Osim u Surčinu, Prelić Invest nudi i prodaju stanova u drugim atraktivnim delovima Beograda. Razmislite o našoj ponudi za prodaju stanova Ledine i prodaju stanova Novi Beograd, gde ćete pronaći savremeno naselje sa planiranom infrastrukturom. Odaberite porodični mir a opet blizinu grada, gde su vam na dohvat ruke svi urbani sadržaji.

Započnite svoje putovanje ka savršenom domu već danas sa Prelić Invest. Neka vaša investicija u nekretninu bude ne samo siguran korak u budućnost, već i osnova za udoban, moderan i kvalitetan život.

Lokacija zgrada

Poslednje vesti

Compare listings

Compare