Prodaja stanova Novi Beograd

Prodaja stanova Novi Beograd

Dobrodošli u svet izuzetnih stambenih rešenja na Novom Beogradu uz Prelić Invest. Naša ponuda stanova u okviru opštine Novi Beograd pruža vam priliku da živite u srcu grada, sa fokusom na Miodraga Petrovića Čkalje i atraktivnim naseljem Ledine (Novi Surčin). Otkrijte šta naša ponuda ima da vam ponudi!

Nove lokacije, Novi standardi, Novi Beograd

Prestiž i kvalitet susreću se na novim naseljima koja niću u okviru opštine Novi Beograd, pružajući jedinstvenu priliku za kupovinu nekretnine na vrhunskim lokacijama. Ovde je sve o luksuzu, udobnosti i izuzetnom načinu života. Sa pažljivo planiranim urbanim dizajnom, ova naselja pružaju savremeni pristup životnom prostoru, kombinujući luksuz sa funkcionalnošću.

Ekskluzivnost i pristupačnost

Gradimo i formiramo čitava naselja na atraktivnim lokacijama koje omogućavaju lako povezivanje sa svim ključnim delovima grada. Uživajte u mirnom okruženju dok ste istovremeno blizu urbanih sadržaja, čineći ovo idealnim mestom za one koji žele najbolje od oba sveta. Na najlepšem i najurbanijem delu Ledina, a u okviru opštine Novi Beograd, kod nove crkve Sv. Apostola Mateja stvaramo stambeni kompleks koji zadovoljava sve vaše kriterijume.

Šta nude naši stanovi?

U novom kompleksu zgrada, sve je usmereno ka stvaranju savremenog životnog prostora koji objedinjuje udobnost, praktičnost i estetiku. Kompleks nudi potpuno urban okvir sa raznovrsnim sadržajem koji čini svakodnevni život lakšim i udobnijim. Trenutno se gradi kompletna infrastruktura koja će ovom naselju doneti potpunu funkcionalnost.

U središtu ovog planiranog kompleksa, zgrada se izdvaja svojim visokim arhitektonskim kriterijumima, projektovana od strane iskusnog i licenciranog biroa. Pri projektovanju stanova, posebna pažnja posvećena je izboru najkvalitetnijih i proverenih materijala kako bi se postigli visoki standardi građevinske izdržljivosti. Spoljna stolarija iz Nemačke obezbeđuje efikasnu termoizolaciju, dok je fasada dizajnirana sa vrhunskim materijalima. Unutrašnjost stana odiše elegancijom, sa lakiranim medijapanom, hrastovim parketom i keramikom vrhunskog kvaliteta iz Italije i Španije.

Aluminijumski radijatori renomirane firme Global pružaju efikasno grejanje, dok su ulazna vrata opremljena pravom termoizolacijom i sigurnosnim sistemima.

Dodatni elementi poput video nadzora oko same zgrade i video interfona sa aplikacijom unutar svakog stana doprinose opštem osećaju sigurnosti. Sve ove karakteristike čine ovaj kompleks stanova jedinstvenim mestom gde se udobnost, sigurnost i sofisticiran dizajn stapaju kako bi stvorili dom koji odražava visoke standarde savremenog života.

 

Široka ponuda stanova u Miodraga Petrovića Čkalje – savremeni komfor u gradskom središtu

Ulica Miodraga Petrovića Čkalje, kao centralna tačka ponude prodaja stanova Novi Beograd, postala je pravi epicentar vašeg interesovanja. Naša široka ponuda stanova obuhvata različite veličine i strukture, od jednosobnih do višesobnih stanova, nudeći savremeni komfor u samom srcu naselja.

Naselje Ledine, deo Novog Surčina, predstavlja spoj mira prirode i blizine grada. Naši stanovi u ovom prelepom naselju nude vam priliku za život u harmoniji sa okolinom, uz sve prednosti modernog urbanog života.

Karakteristike Stanova u ponudi Prelić Invest

Svi naši stanovi na Novom Beogradu imaju karakteristike koje čine savršen dom. Uživajte u modernim pogodnostima kao što su internet, kablovska televizija, parking, PVC/ALU stolarija, terasa, video nadzor i WiFi, stvarajući idealno okruženje za vašu svakodnevicu.

Sve naše nekretnine imaju građevinsku dozvolu a kupujući naše stanove, obezbedite i svoje parking mesto.

Prodaja stanova Novi Beograd – Prelić Invest kao pouzdan partner

Kao lider u prodaji kvalitetnih nekretnina, Prelić Invest pruža vam podršku tokom celog procesa kupovine. Naša posvećenost kvalitetu i zadovoljstvu klijenata čini nas pouzdanim partnerom u ostvarivanju vaših stambenih snova.

Život u našim stanovima na Novom Beogradu nije samo stvar stambenog prostora – to je investicija u savremen način života. Blizina svih urbanih sadržaja, odlična povezanost sa gradskim prevozom i harmonija sa prirodom čine naše stanove izuzetnim mestom za život.

Kontaktirajte nas i pričajte direktno sa našim agentima

Pri odabiru stana, važno je imati podršku iskusnih profesionalaca koji će vam pomoći da sagledate sve aspekte i donesete informisane odluke. Naši prodavci su tu da vam pruže pažljivu podršku tokom celog procesa, omogućavajući vam da polako razmatrate sve opcije i prednosti onoga što želite kako biste doneli ispravnu odluku.

· Srđan Prelić – Pozovite 066 2 66666

· Aleksandar Prelić – Pozovite 064 333 55 05

· Gabrijela Prelić – Pozovite 064 445 4444

Sada je pravo vreme da se pridružite ovom ekskluzivnom poduhvatu. Kontaktirajte nas i saznajte više o dostupnim opcijama, raspitajte se o dostupnim stanovima i započnite put ka sopstvenom prestižnom domu u srcu Novog Beograda. Budite deo ove nekretninske revolucije i obezbedite sebi mesto u jednom od najatraktivnijih delova grada. Naš tim stručnjaka je tu da vam pruži sve informacije i pomogne vam da

pronađete stan koji odražava vaše želje i potrebe. Prelić Invest – vaš put ka savršenom domu na Novom Beogradu.

Lokacija zgrada

Poslednje vesti

Compare listings

Compare